Бургас. За първи път България, респективно Бургас ще бъде домакин

...
Бургас. За първи път България, респективно Бургас ще бъде домакин
Коментари Харесай

Бургас е домакин на кръг от Световната купа по бразилско жиу–житцу

Бургас. За първи път България, респективно Бургас ще бъде хазаин на кръг от Световната купа по бразилско жиу–житцу. Това оповестиха от Общината . Заявки за присъединяване са подали 246 състезатели от 21 страни. Зрелищното шоу ще се организира през днешния ден в спортна зала „ Младост “.

Входът за фенове е свободен, само че потенциалът на спортното оборудване ще бъде напълнен на 50 %. Задължително прецизно би трябвало да се съблюдават и останалите условия на здравните управляващи по отношение на предварителната защита от COVID-19. Организатор е клуб " GF TEAM " с поддръжката на Община Бургас. В атрактивното съревнование ще вземат участие деца от 8 до 14 години, юноши от 14 до 18 години и мъже. Има обезпечен стабилен награден фонд.

Най-малките започват в 10.00 часа. Следват юношите, а мъжете ще стартират в 12.00 часа. След дуелите във всяка възрастова група ще има награждаване. Вечерта от 18.00 часа е началото на конкуренцията Гран при, с присъединяване на 16 спечелили от кафявите и черните колани. По време на Гран при, което ще продължи към 2 часа са планувани и 4 суперфайта. Изключителна атракция и адреналин на макс за състезатели и фенове дават обещание уредниците за съботния ден.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР