Бургас. Сухи и проходими са пътищата в областта, репортер на

...
Бургас. Сухи и проходими са пътищата в областта, репортер на
Коментари Харесай

Сухи и проходими са пътищата в област Бургас

Бургас. Сухи и проходими са пътищата в региона, кореспондент на Радио " Фокус " - Бургас . Облачността ще е раздрана, духа сдържан вятър от запад-северозапад, който след обяд ще отслабне и ще се ориентира от юг-югозапад. Температурата на въздуха към този час е 8°, а оптималната ще доближи 13°-15°. Температурата на морската вода е 8°-9°. Вълнението на морето е 1-2 бала.

По автомагистрала " Тракия " придвижването от км 346+400 до км 349+000 в посока София би трябвало да се прави с нараснало внимание в дейната и изпреварващата лента заради частични ремонтни действия на асфалтовата настилка в спешната лента. Последната е лимитирана. Максималната скорост е понижена на 70 км/ч. Срокът е до 29 април т.г.

Движението по обходния път на Бургас в урбанизираната територия от км 493+083 до км 494+088 също би трябвало да се реализира с нараснало внимание заради ремонтни действия на асфалтовата настилка. Движението се контролира с пътни знаци, както и е с ограничаване на скоростта до 50 км /ч. Срокът е до 16 юни т.г.

В сектора Слънчев бряг – Бургас при обхода на град Поморие от км 222+849 до км 225+522 прекосяването би трябвало да се реализира с нараснало внимание заради създаване на второ пътно платно. Движението на моторни транспортни средства се провежда в двете новоизградени платна, като скоростта на придвижване е лимитирана до 50 км/ч в секторите на съществуващите кръстовища. Движението се контролира от пътни знаци. Срокът е до през днешния ден.

Мария ПОПЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР