Бургас. Призовото място в отборното класиране при мъжете и трето

...
Бургас. Призовото място в отборното класиране при мъжете и трето
Коментари Харесай

Призовото място в отборното класиране при мъжете и трето място в индивидуалното класиране при мъжете отвоюваха служителите от ОДМВР – Бургас

Бургас. Призовото място в отборното класиране при мъжете и трето място в самостоятелното класиране при мъжете отвоюваха бургаските чиновници от ОДМВР – Бургас, състезавали се в XI-я Републикански шампионат „ Освобождение ” по пукотевица с револвер за чиновници на Министерство на вътрешните работи, приключил в стрелбищен комплекс „ Аполо ”, ситуиран на бургаската улица „ Одрин ”. Това оповестиха от ОДМВР - Бургас .

Традиционната спортна конкуренция бе проведена от Спортната асоциация на Министерство на вътрешните работи, Община Бургас и ОДМВР – Бургас, като в надпреварата се включиха близо 100 състезатели от разнообразни структурни звена на Министерство на вътрешните работи, разпределени в 22 тима / дами, мъже и самостоятелни състезатели/.
Класирането е, както следва: първо място в комплексното класиране е за Академия на Министерство на вътрешните работи, следвана от Зонално жандармерийско ръководство – София и ОДМВР – Варна.

Призовото място при мъжките тимове е за бургазлии, водени от Стоян Тончев от бранш „ Пътна полиция ” и неговите сътрудници - Георги Проданов от Второ Районно ръководство – Бургас и Тодор Бойнов от бранш „ Специални Тактически Действия ”. На второ място е класиран мъжкия тим от Зонално жандармерийско ръководство – София, а на трето – тима от ОДМВР - Враца. Първото място измежду дамските тимове бе завоювано от Академия на Министерство на вътрешните работи, на второ са представителките на варненския тим, а трети - служителките от Зонално жандармерийско ръководство – София.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР