Бургас. Икономически форум Doing Business with Germany, организиран от Германо-Българска

...
Бургас. Икономически форум Doing Business with Germany, организиран от Германо-Българска
Коментари Харесай

Икономически форум, организиран от Германо-Българска индустриално-търговска камара, ще се проведе в Бургас на 27 септември

Бургас. Икономически конгрес „ Doing Business with Germany ”, проведен от Германо-Българска индустриално-търговска камара (ГБИТК), следва в Международен конгресен център на 27 септември т.г. (понеделник) от 9.30 часа. Това оповестиха от Общината . В рамките на районното партньорство Германо-Българска индустриално-търговска камара (ГБИТК) работи за популяризирането на Бургас като значима бизнес дестинация и за подпомагането на активността на своите компании членове. Форумът се осъществя взаимно с Община Бургас и има за цел да показа Германия като място за бизнес, както и положителните практики за работата на немския пазар.

По време на събитието ще вземат участие Тим Курт, президент на ГБИТК, Димитър Николов, кмет на Бургас, проф. д.н. Мария Нейкова, регионален шеф на Бургас, Н.Пр. Кристоф Айххорн, дипломат на ФР Германия в България, Даниела Везиева, министър на стопанската система на Република България (поканена), доктор Фолкер Трайер, шеф „ Външна политика “ и член на УС на Асоциацията на немските външнотърговски камари DIHK, (видео обръщение от Берлин), доктор Соня Айзенберг, началник на отдел „ Разширяване на Европейски Съюз “, Югоизточна Европа и Турция, Федерално министерство на стопанската система и енергетиката (видео послание) и други.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР