„Булгартрансгаз“ ще отвори предложенията на участниците за 3D сеизмично проучване

...
„Булгартрансгаз“ ще отвори предложенията на участниците за 3D сеизмично проучване
Коментари Харесай

„Булгартрансгаз“ ще отвори ценовите предложения за 3D сеизмично проучване на ПХГ Чирен


„ Булгартрансгаз “ ще отвори предложенията на участниците за 3D сеизмично изследване на територията на подземното газохранилище в Чирен (ПХГ Чирен). Отварянето на офертите ще бъде във вторник, излиза наяве от известие на сдружението.

Отваряне на ценовите предложение на участниците, чиито предложения дават отговор на условията на възложителя в „ обществено съревнование по реда на Закона за публичните поръчки (ЗОП), с название „ Осигуряване на достъп на техническо съоръжение и личен състав до земите в региона на ПХГ Чирен за осъществяване на 3D полеви сеизмични изследвания върху площта на Чиренската конструкция „ Булгартрансгаз “ е планувано за 27 март в Централното ръководство на сдружението.

Както излиза наяве от известието, „ ще се извърши оповестяване на резултатите от оценяването на офертите по другите индикатори от методиката за установяване на сложна оценка на офертите и отваряне и обявяване на ценовите оферти на участниците, чиито предложения дават отговор на условията на възложителя “.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР