БТВ През нощта ще бъде предимно ясно. Ще духа слаб вятър

...
БТВ
През нощта ще бъде предимно ясно. Ще духа слаб вятър
Коментари Харесай

Не се очаква дъжд по морето утре

 БТВ През нощта ще бъде най-вече ясно. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Утре преди обяд ще бъде слънчево. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места в Централна България и планинските региони ще превали кратковременно. Вятърът от изток-североизток ще се усили и ще е сдържан. Максималните температури, в множеството места, ще са сред 30° и 35°.

Над планините ще е най-вече слънчево. След обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места в масивите от Централна България ще превали кратковременно. Ще духа сдържан североизточен, по високите и открити елементи – до мощен северен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 23°, на 2000 метра - към 17°.

По Черноморието ще бъде слънчево, след обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще остане без превалявания. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 26°-29°. Температурата на морската вода е 22° - 24°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 5 ч. и 58 мин. и залязва в 21 ч. и 6 мин. Продължителността на деня е 15 ч. и 08 мин. Луната в София изгрява в 05 ч. и 01 мин. и залязва в 21 ч. и 03 мин. Фаза: един ден преди новолуние.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР