bTV съкрати екранното време на Жени Марчева и Диана Любенова.

...
bTV съкрати екранното време на Жени Марчева и Диана Любенова.
Коментари Харесай

bTV отряза Жени Марчева и Диана Любенова

bTV редуцира екранното време на Жени Марчева и Диана Любенова. Тяхното предаване „ Тази събота “ към този момент ще продължава с час по-малко от „ Тази неделя “ с Мария Цънцарова и Петя Дикова. Този час е отсечен, с цел да се вмъкне в програмата новото кулинарно предаване „ Вкусът на България “.

Той ще върви от 11 часа в събота. Логично, Жени и Диана ще споделят „ сбогом “ на своите фенове малко преди този час. В същото време Мария Цънцарова и Петя Дикова не престават да водят в неделя до 12 часа, както до момента. Не е ясно каква е повода за това решение на малкия екран – дали Жени и Диана са били с по-нисък рейтинг от колежките си, или шефовете им просто не са измислили никакъв различен метод, по който „ Вкусът на България “ в програмната скица.

Шоуто, което ще се води от победителката в последния излъчен досега сезон на „ Мастършеф “ – Мария Жекова, беше основано, с цел да замести сваленото от ефир предаването „ Моето звездно празненство “ на Силвена Роу. То обаче вървеше всяка събота от 18 часа.

Вместо новият план да заеме овакантеното леке в програмата, са го изтеглили преди обед. В същото време на мястото на Силвена няма да се излъчва нова продукция, а повторения на остарели епизоди на „ Бригана Нов дом “.

Възможно е да се счита, че новото шоу ще се гледа повече, в случай че го залепят за предаване с одобрен рейтинг като „ Тази събота “. В същото време обаче прави мощно усещане, че по този метод се ощетяват водещите Марчева и Любенова, написа " Уикенд ". Говори се, че Марчева не се оплаквала от новата обстановка, защото така и така била прекомерно заета. Освен тв водеща, тя е изпълнителен продуцент в бТВ радио.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР