БСП внесе сигнал до прокуратурата заради скандала с незаконните павилиони

...
БСП внесе сигнал до прокуратурата заради скандала с незаконните павилиони
Коментари Харесай

Христо Проданов: Политически чадър е довел до незаконните павилиони

БСП внесе сигнал до прокуратурата поради абсурда с противозаконните павилиони към шахтата палач. Причината е изявление, в което кметът на София Йорданка Фандъкова разгласи, че не изключва опцията за корупция в Столичната община.

" Има политически чадър да стоят тези павилиони. Оставката на основния проектант на регион " Триадица " не взема решение нищо. Цялата отговорност се понася единствено от бушоните. Ние желаеме да установим кабела, по който протича тока на корупцията. Настояваме за понасяне на политическата отговорност ", съобщи в ефира на " Денят ON AIR " депутатът от Българска социалистическа партия Христо Проданов.

По думите му от Българска социалистическа партия упорстват за политически акт.

" Искаме оставката на Фандъкова, тъй като това ще бъде политически акт, който демонстрира, че се носи отговорност. Искаме и чуване на Борисов, който не е стъпвал в новата постройка на Народното събрание ", добави Проданов.

Той отговори и на обвиняванията, че казусът се употребява за политическа далавера.

" Ако си замълчим за следващ път, ще помогнем ли с нещо? ", сподели депутатът.

Социалистът акцентира, че " по подигравка на ориста " квартал " Факултета ", откъдето е и умрялото дете, на локалните избори е дал 90% от гласовете си за Фандъкова.

" Тя сподели, че не изключва опцията за корупция в Столична община - защо приказваме, в случай че знае това и не е направила нищо по въпроса? ", добави Проданов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР