БСП не се плаши от машините. Електоратът й ще се

...
БСП не се плаши от машините. Електоратът й ще се
Коментари Харесай

БСП не се плаши от машините. Електоратът ще се справи

БСП не се плаши от машините. Електоратът й ще се оправи. Тази теза отбрани  зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България ” Крум Зарков в изявление за Нова тв.

За Българска социалистическа партия няма заплаха да получи по-нисък избор след въвеждането на машинното гласоподаване, безапелационен бе той.

„ Проведохме цялостна акция за машинното гласоподаване. Това беше едно от главните ни послания. Българска социалистическа партия не може да загуби от по-честен избор, а машините обезпечават подобен ”, сподели още Крум Зарков.

За по-възрастните гласоподаватели той посочи, че не трябва да се подценяват. Допълни, че работата с машините е изключителна лесна, текат и осведомителни акции.

„ Електоратът на Българска социалистическа партия напълно не е единствено възрастни хора, а и те нямат проблем да се оправят с тази машина, която е извънредно елементарна за боравене ”, добави той.

Зарков разяснява и нежеланието на партиите от митинга за договаряния с Българска социалистическа партия. По думите му обаче Столетницата също е партия на митинга, не по-малко от другите - били част от недоволството от самото му начало.

„ Истината е, че този парламент загуби възможностите си да просъществува и да сътвори болшинство, от което хората имаха по-голяма потребност, в деня, в който другите партии взеха решение да пришият Българска социалистическа партия към ГЕРБ и Движение за права и свободи ”, сподели Зарков, като посочи обаче, че през последните четири години столетницата е била гневна съпротива на модела на ръководство. По думите му не става въпрос за засегнатост или отчаяние. От Българска социалистическа партия се обърнали доброжелателно, изключително към „ ИТН ”, поради опцията на партията на Слави Трифонов да образува коалиция към себе си.

„ Българска социалистическа партия е най-трайният политически индивид в нашата история. Има бъдеще пред себе си и ще бъде значим и все по-голям политически индивид. Тя има плюсове и минуси. Въпросът е какво можехме да създадем в този момент. Имаха ли потребност от нас - имаха. Бяхме ли подготвени да помогнем - бяхме. Не се получи, отиваме на нови избори ”, добави Зарков.

Зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България ” е на мнение, че на идващите парламентарни избори партията ще се показа по-добре.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР