БСП напуска парламента, реши Националният съвет на партията. За гласуваха

...
БСП напуска парламента, реши Националният съвет на партията. За гласуваха
Коментари Харесай

БСП напуска парламента

БСП напуща Народното събрание, реши Националният съвет на партията. " За " гласоподаваха 74 души, 33 " срещу ", трима се въздържаха.

 © БГНЕС
По-рано пред Националния съвет ръководителят на левицата Корнелия Нинова показа причини, които, съгласно нея, постановат излизането депутатите от левицата.

Нинова предложи още Националният съвет да излезе с послание, надпартиен апел, към всеки българин, който милее за закона за свободата си, за мнението си и да се усеща свободен и почитан да го показва.

" Който милее, дано създадем общ фронт не Българска социалистическа партия да печели изброи, не една партия да стане, с цел да седне друга, а за страната и правата на българина. Гласувайте за която партия желаете, това е ваш избор, значимото е да имате обезпечен свободен избор, човешки права и в България да има господство на закона ", обърна се тя към българските жители.
 Корнелия Нинова предложи Българска социалистическа партия да напусне Народното събрание Корнелия Нинова предложи Българска социалистическа партия да напусне Народното събрание
Националният съвет на Българска социалистическа партия заседава. Пленумът на разисква настоящата политическа конюнктура в страната и съдружната формула за присъединяване в изборите за...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР