БСП беше най-предвидимият участник в досегашната коалиция. Тя беше отговорна

...
БСП беше най-предвидимият участник в досегашната коалиция. Тя беше отговорна
Коментари Харесай

Проф. Георги Михайлов: Министрите на БСП изпълниха голяма част от програмата на партията

" Българска социалистическа партия беше най-предвидимият участник в досегашната коалиция. Тя беше виновна за обществената политика и стопанската система и всичките неща, които в този момент се акцентират като достижения от представителите на някогашната ръководеща коалиция, са в тези области. "

Това съобщи лидерът на листата на " Българска социалистическа партия за България " в Кърджали проф. Георги Михайлов в предаването " Тази заран " по bTV.

Той добави, че двамата министри - на стопанската система и на обществената политика, са създали всичко допустимо да изпълнят огромна част от програмата на Българска социалистическа партия.

" Разговорът в Народното събрание, който следва в новия парламент, би трябвало да бъде воден от всички. Не всички могат да бъдат в ръководството, само че могат да бъдат конструктивисти ", счита проф. Михайлов.

Той напомни, че в края на предходното ръководство обединението сформира краткосрочна стратегия, която, съгласно него, би трябвало да бъде основа за изработването на стратегическа стратегия, която да обгръща интервал от 4 години.

" Това следва да се случи незабавно след приключването на изборите и оформянето на опциите за съдружно ръководство на страната ", акцентира претендентът за депутат от левицата.

" В Кърджали обезлюдяването е доста сериозен въпрос. Това е благословена земя, има доста положителни условия за туризъм, само че има и доста съществени проблеми - в пътната инфраструктура, във водоснабдяването, в опазването на здравето. Този край е обитаем от извънредно интелигентни и отрудени хора, само че на които би трябвало да се решат голям брой проблеми ", разяснява проф. Георги Михайлов проблемите на своя изборен регион.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР