Брюкселските споразумения трябва еднакво да се изпълняват от двете страни

...
Брюкселските споразумения трябва еднакво да се изпълняват от двете страни
Коментари Харесай

Вучич: Брюкселските споразумения трябва да се изпълняват и от Белград

Брюкселските съглашения би трябвало еднообразно да се извършват от двете страни на съглашението - и от Белград, и от Прищина, съобщи през днешния ден сръбският президент Александър Вучич на онлайн семинар на Атлантическия съвет, заяви ТАСС.

Мисля, че Брюкселските съглашения би трябвало да се извършват от двете страни. И сърбите, и албанците имат потребност от по-добри вероятности. Ние сме подготвени да беседваме, подготвени сме на компромис с Прищина, сподели Вучич, съобщи Българска телеграфна агенция.

Сръбският президент описа за триумфите на страната при имунизацията на популацията. Той отхвърли изказванията, че Сърбия е взела участие в тестване на китайската ваксина на " Синофарм ", отбелязвайки, че всички купени от Белград ваксини са минали през всички инспекции и тестване.

Вучич напомни, че на жителите на Сърбия ще предлага избор сред имунизациите на " Пфайзер ", " Синофарм ", " АстраЗенека " и " Спутник V ". Вучич означи, че по време на пазаруването на имунизациите Сърбия не е мислила за геополитика, а за избавяне на човешки животи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР