Брюксел. Mеждународният секретар на Жени ГЕРБ Антоанета Събкова участва в

...
Брюксел. Mеждународният секретар на Жени ГЕРБ Антоанета Събкова участва в
Коментари Харесай

Международният секретар на Жени ГЕРБ Антоанета Събкова участва в среща на Генералния борд и Колоквиум на Жени ЕНП в Брюксел

Брюксел. Mеждународният секретар на Жени ГЕРБ Антоанета Събкова взе участие в среща на Генералния ръб и Колоквиум на Жени ЕНП, които се състояха в Европейския парламент в Брюксел. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Основна тематика на Колоквиума бе дигитализацията и вероятностите на пазара на труда.
По време на срещата еврокомисарят Мария Габриел, която е и зам.-председател на ЕНП Жени, показа утвърждения общ цифров учебен проект на Европейска комисия за страните-членки. Тя акцентира нуждата от разпространение на тематиката и запознаване с инструментите и ограниченията за предотвратяване от хакерски атаки и модернизацията на просветителната система в тази посока.
Възможното увеличение на общественото неравноправие, до което би могла да докара дигитализцията, също бе измежду обсъжданите тематики. „ Предотвратяването на този развой допуска акомодация в политиките на пазара на труда. Ролята на дамите в тези процеси е значим аспект, който би трябвало да бъде обсъждан “, акцентира Антоанета Събкова.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР