Броени дни остават до старта на най-дългоочакваното шоу тази есен

...
Броени дни остават до старта на най-дългоочакваното шоу тази есен
Коментари Харесай

Остават 5 дни до старта на „Фермата” 3: Каква е тайната на шоуто?

Броени дни остават до старта на най-дългоочакваното шоу тази есен – „ Фермата”.

Голямата загадка беше разкрита през днешния ден от продуцентите на предаването и представители на bTV. 21 участници, които влизат в третия сезон на шоуто, ще открият, че плантация на процедура няма и първата им задача ще бъде да построят сами мястото си за живеене. Те няма да разполагат с никакви улеснения на цивилизацията - вода, ток и връзки и ще би трябвало със знанията и уменията си да градят всичко от нулата.

На особено събитие основният изпълнителен шеф на bTV Media Group Флориан Скала и продуцентите на предаването демонстрираха на медиите едно от най-важните места, където ще се развива сполучливият риалити формат.

Арената за дуели е мястото, на което всяка неделя ще се взема решение ориста на участниците – кой отпада и кой продължава. bTV ще излъчва шоуто шест пъти в седмицата с епизоди от 90 минути и вълнуващи неделни дуели.

Третият сезон на „ Фермата” дава обещание да бъде най-суровият и най-вълнуващият допир.

„ Голямата вест е, че плантация няма, което на чист български значи, че нашите участници ще бъдат посрещнати от едни в действителност доста сурови условия. Ще би трябвало да спят под намерено небе, нямат да имат кревати, няма да имат безусловно никакви улеснения и ще би трябвало сами да си изградят своята плантация през цялото време. Затова сезонът ни се споделя „ Фермата 3 - Ново начало”, изясни водещият и продуцент Андрей Арнаудов.

„ Ние от bTV Media Group постоянно се стремим да осигуряваме на нашите фенове най-качествените излъчвания, и да поддържаме лидерската си позиция на българския ефирен пазар. Затова сме извънредно горди да представим третия сезон на " Фермата " в есенната програмна скица на bTV. Шоуто е измежду най-увлекателните, занимателни и смислени продукции в България”, уточни Флориан Скала, основен изпълнителен шеф на bTV Media Group.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР