Броени дни остават до едно от най-чаканите и вълнуващи събития

...
Броени дни остават до едно от най-чаканите и вълнуващи събития
Коментари Харесай

Иман - ослепителната дъщеря на кралица Рания, засенчи майка си

Броени дни остават до едно от най-чаканите и вълнуващи събития в кралския двор на Йордания – сватбата на принцеса Иман с годеника ѝ Джамил Термиотис. Да напомним, че за датата на тържествената гала – 12 март, бе обявено в понеделник.  
                             

Междувременно, до момента в който кралските почитатели тръпнат в очакване на сантименталния празник на Иман, се състоя обичайното моминско празненство, известно като „ къна празненство “, а негов хазаин бе майката на 26 годишната бъдеща младоженка – кралица Рания. 

 
                             

Както името на празника подсказва, традицията повелява ръцете и краката на невестата да бъдат изрисувани с къна.

Медийното внимание обаче бе мощно привлечено от приказния тоалет, с който Иман се появи – дълга бяла рокля, дело на йорданската дизайнерка Рийма Дахбур. Специалният подробност в нея бе изящният колан – същият, с който майката на Иман се е венчала с татко ѝ – крал Абдула, през 1993 г. 
                             

Разкошният аксесоар, украсен с бродерии и златисти детайли, бе подложен персонално от кралица Рания.

Великолепната брачна половинка на крал Абдула също, както постоянно, сподели жанр и класа с фантастичната си рокля в цвят бордо. Подобен бе цветът и на обичайна тога, която Раджуа ал Саиф – годеницата на престолонаследника принц Хюсеин, бе облякла.
                             

Подброности към идната гала към този момент няма. Единствено се знае, че за сватбения ден Иман е избрала да носи своята първа тиара. Тя е диамантена и е от сбирката на нейната майка. 
                             

А мотивът за изваждането на бижуто е портрет, сниман във връзка идната женитба на принцесата.

 
                             

Иман е второто дете на Рания и Абдула. Йорданските монарси са родители на още три деца – 19-годишния Хашем, 22-годишната Салма и 28-годишния Хюсеин, който след бракосъчетанието на сестра си Иман и годеника ѝ, също ще каже „ Да “ на своята годеница - Раджуа, в края на пролетта. 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР