Бритни Спиърс направила аборт от Джъстин Тимбърлейк. Това става ясно

...
Бритни Спиърс направила аборт от Джъстин Тимбърлейк. Това става ясно
Коментари Харесай

Бритни Спиърс направила аборт от Джъстин Тимбърлейк

Бритни Спиърс направила аборт от Джъстин Тимбърлейк. Това излиза наяве от фрагмент от идните й записки, представени от списание “Пийпъл ”.

Двамата се срещаха в края на 90-те, а връзката им продължи при започване на 2000-те години.

Спиърс, която е на 41 години, си спомня в автобиографията си “Жената в мен ”, че бременността й “е била изненада ”.

Тя желала да стане майка, само че се съгласила да направи аборт по гледище на Тимбърлейк

“Обичах Джъстин толкоз доста. Винаги съм очаквала да имаме семейство дружно един ден ”, написа Спиърс. “Но Джъстин несъмнено не беше благополучен от бременността. Той сподели, че не сме подготвени да имаме бебе в живота си, че сме прекомерно млади ”.

Тя е безапелационна, че в никакъв случай не би направила аборта, в случай че Тимбърлейк не бил толкоз сигурен, че не желае да е татко. Певицата разказва този интервал в живота си като “един от най-мъчителни неща, които съм имала в живота си ”.

Представители на Тимбърлейк, която е на 42 години, отхвърлиха коментар на питане, изпратено от Ройтерс.

Тимбърлейк и Спиърс, които се срещат като млади артисти в телевизионната продукция “Клубът на Мики Маус ”, се срещат в продължение на към три години, превръщай се в любимци на таблоидите. Двамата се разделиха ненадейно през 2002 година

Спиърс беше разпитвана непрекъснато в медиите за девствеността й. Тимбърлейк пък съобщи, че е бил съкровен с нея и по-късно написал песента “Cry Me a River ”, в която загатва, че тя е била му е изневерила по време на връзката.

През 2021 година, откакто от ефирен документален филм за Спиърс беше показано по какъв начин тя е била опозорена в медиите с края на връзката им,

Тимбърлейк обществено се извини на Спиърс в обществените медии, като съобщи, че я е “провалил ”

Певицата роди две момчета, които в този момент са надлежно на 18 и на 17 години, от втория си брачен партньор Кевин Федърлайн. Бракът им продължи две години.

През април 2022 година Спиърс съобщи, че чака трето дете от тогавашния си избраник Сам Асгари. През идващия месец разгласи, че е претърпяла импровизиран аборт. Двамата с Асгари подписаха брак през юни 2022 година, само че той подаде молба за бракоразвод 14 месеца по-късно, през август т.г.

Дългоочакваните записки на певицата излизат съвсем две години, откакто тя беше освободена от 13-годишно настойничество, следено от татко й Джейми Спиърс.

Мемоарите на Бритни Спиърс следва да излязат на пазара на 24 октомври.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР