Британците са силно възмутени от Меган, тръбят медии край Темза.

...
Британците са силно възмутени от Меган, тръбят медии край Темза.
Коментари Харесай

Ярост на Острова: Меган с гривна за 9500

Британците са мощно възмутени от Меган, тръбят медии край Темза. Те не могат да схванат за какво би трябвало да заплащат защитата на Маркъл, до момента в който тя дефилира из Лондон със златна гривна Chi Chi Rose на Jessica McCormack за 9500 лири, тоалет на Виктория Бекъм и аксесоари за сходни суми.

Не по-малко гневна била и свекървата на кралската снаха. Принц Чарлз и жена му Камила Паркър-Боулс категорично помолили някогашната актриса да се въздържа от шумни всеобщи изяви, до момента в който династията организира значими събития. Но – съгласно Mirror – Меган правела таман противоположното. В разгара на WOW – влиятелен интернационален конгрес под патронажа на Камила, който дискутира отбраната на дамите от принуждение, Маркъл наводни онлайн пространството и вестниците със свои фотоси.

Първите от тях бяха от тайното й посещаване в Кралския народен спектакъл, където тя отиде незабавно, откакто кацна в Лондон, с цел да извърши задължението си на патрон – в бяла блуза от Тоp shop за 29 паунда в композиция с пола „ молив “ в същия цвят. Меган ще остане патрон на трупата, без значение че няма да живее в Англия, прецизират от театъра.        

Съпругата на престолонаследника изпаднала в гняв и когато разбрала, че Меган без предизвестие е посетила учебно заведение – единствено и единствено да има още един мотив за влизане в медиите. Освен всичко друго, учениците без персонални карти на били допускани в постройката по времето на „ височайшата аудиенция “.

Другият потрес в двореца е резултат от отхвърли на Маркъл да се сбогува с личния състав си, който през януари получи предупреждение за уволняване, откакто херцозите на Съсекс оповестиха отдръпването си от двора.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР