Британското кралско семейство съобщи официалната позиция относно намерението на внука

...
Британското кралско семейство съобщи официалната позиция относно намерението на внука
Коментари Харесай

Ето какво реши кралското семейство за Хари и Меган

Британското кралско семейство заяви формалната позиция по отношение на желанието на внука на Елизабет II принц Хари и неговата брачна половинка Меган да се откажат от осъществяването на отговорностите си в качеството си на членове на кралското семейство. 
Според изказването на кралицата тя и фамилията ѝ поддържат решението на принц Хари и Меган Маркъл да построят живота си независимо, въпреки да избират да останат в двора и да извършват своите обвързване. 
В изказването се споделя още, че херцогът и херцогинята на Съсекс са дали да се разбере, че нямат желание да зависят от държавното финансиране. Предстои временен интервал, в който принцът и жена му ще разделят времето си сред Англия и Канада. 
Кралицата акцентира, че остават някои нерешени въпроси, чието решение се чака в околните дни. 
Припомняме, че  днес, 13 януари се състоя среща за бъдещето на принц Хари, в която участваха Елизабет II, принц Чарлз и принц Хари, а също и Меган Маркъл, която сега е в Канада и трябваше да се причисли към диалога по телефона. 
По-рано херцогът и херцогинята на Съсекс оповестиха, че възнамеряват да живеят във Англия и Северна Америка, както и че ще печелят парите си независимо. 
Според английските медии най-сложен ще бъде финансовият въпрос. Журналистите означават, че желанието на съпрузите да живеят в Северна Америка ще повлече след себе си решаването на въпроси от данъчен темперамент. Очаква се Бъкингамският замък да изиска да бъде подписано съглашение, с цел да не разреши на принца и жена му да монетиризират статуса си на членове на кралското семейство. В медиите се разисква, че преди няколко месеца двамата са записали комерсиалната марка  Sussex Royal.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР