Британският вестник Таймс съобщи, че съпругата на владетеля на Дубай,

...
Британският вестник Таймс съобщи, че съпругата на владетеля на Дубай,
Коментари Харесай

Принцесата-беглец от Дубай е в тайна къща в Лондон

Британският вестник " Таймс " заяви, че брачната половинка на владетеля на Дубай, шейх Мохамед бин Рашид ал Мактум, която избяга от него, може би е в Лондон.

Според обявата принцеса Хая бин ал-Хюсеин евентуално се намира в къща на стойност 85 милиона паунда, ситуирана покрай двореца Кенсингтън в английската столица. Тази къща на принцесата, допуска се, тя е придобила без знанието на брачна половинка си през 2017 година.

Таблоидът " Сън " заяви по-рано, че брачната половинка на премиера на ОАЕ и държател на Дубай шейх Мохамед бин Рашид ал Мактум, е избягала от страната с огромна сума пари. Според вестника принцеса Хая бин ал-Хюсеин не се е появявала обществено от февруари тази година. Съобщава се, че дружно с 11-годишната си щерка и седемгодишния си наследник, тя е избягала от Обединените арабски емирства в посока Германия, където потърсила леговище и подала молба за бракоразвод. Тя взела със себе си 31 милиона паунда (около 39 милиона долара).

Действията на принцесата, писа „ Сън “ са довели до дипломатическа рецесия сред ОАЕ и Германия. Според някои известия шейхът апелира пред управляващите в Берлин, като упорства за изгонване на брачната половинка и децата му. Тази молба към този момент е отхвърлена. Официално удостоверение от немските управляващи към този момент няма.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР