Британският премиер Тереза Мей се извини на Консервативната партия, че

...
Британският премиер Тереза Мей се извини на Консервативната партия, че
Коментари Харесай

Тереза Мей се извини на консерваторите за резултатите от изборите през юни

Британският министър председател Тереза Мей се извини на Консервативната партия, че не е осигурила безапелационна победа на предварителните общи избори през юни. В заключителна тирада на годишната конференция на партията Тереза Мей съобщи, че поема цялостна отговорност за резултатите от вота. На изборите консерваторите завоюваха най-вече гласове, само че не задоволително, с цел да запазят болшинството си в Народното събрание.

Аз водих тази капания, скърбя и поемам отговорност, съобщи Тереза Мей пред делегатите на конференцията в Манчестър.

По главната тематика за Брекзит министър председателят посочи, че Англия напуща Европейския съюз в края на март 2019 година Тя добави, че държавното управление желае да продължи партньорството с Европейския съюз, само че ще бъде готово за всевъзможен сюжет, което бе изтълкувано като намек, че е допустимо и да не бъде реализирана договорка.

Тереза Мей отбрани концепцията за свободния пазар, като посочи, че Брекзит значи същински световна Англия, отворена към целия свят.

Премиерът даде обещание също по-добро бъдеще за младежите, което включва градежа на 100 нови учебни заведения всяка година. Тя също така уточни, че расизмът, нетолерантността и омразата нямат място в политиката.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР