Британският премиер Тереза Мей призова политиците да оставят настрана собствените

...
Британският премиер Тереза Мей призова политиците да оставят настрана собствените
Коментари Харесай

Тереза Мей: Политиците трябва да постигнат консенсус по план за Брекзит

Британският министър председател Тереза Мей прикани политиците да оставят настрани личните си ползи и да реализират консенсус за проект за излизането на страната от Европейски Съюз , предадоха АП и Ройтерс. Мей също по този начин акцентира, че вратата й остава отворена за опозиционната Лейбъристка партия.
 

" Разочарована съм, че водачът на Лейбъристката партия към този момент е избрал да не се включи. Вратата ни обаче остава отворена ", сподели министър председателят, откакто вотът на съмнение против държавното управление, импортиран от лейбъристката съпротива, не мина в Народното събрание.
 
 Gulliver/Getty Images

Тя добави, че е разговаряла с представители на Шотландската национална партия, Либералните демократи и партията на Уелс " Плайд камри ". Лидерът на лейбъристите Джереми Корбин обаче е избрал да не взе участие в полемиките.
 
 Gulliver/Getty Images-->

" От на следващия ден срещите ще се организират сред високопоставени представители на държавното управление, в това число мен, и групи депутати, които съставляват допустимо най-широката извадка от възгледи в Народното събрание ", добави Мей, в късото си късно изказване пред " Даунинг стрийт " 10 , съобщи ДПА.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР