Британските метъл величия IRON MAIDEN преобразиха Арена Армеец във фентъзи

...
Британските метъл величия IRON MAIDEN преобразиха Арена Армеец във фентъзи
Коментари Харесай

Отново! IRON MAIDEN разтърси София

Британските метъл величия IRON MAIDEN преобразиха Арена Армеец във фентъзи свят, изпълнен с епични чудовища, огньове, подли демони, самураи и безстрашни воини – в лицето на своите почитатели.

Зашеметяващата сила на изпълнителите се сля в едно с интензивните страсти на българската аудитория на изцяло разпродадения концерт в столицата нощес.

Легендарната група пристигна за следващ път у нас, което нямаше по какъв начин да не се трансформира в еднсо от рок събитията на годината.

Дългоочакваният от българските почитатели лайв бе част от международното турне на групата - Legacy Of The Beast. От най-големите шлагери в кариерата на бандата, през песни от последния студиен албум Senjutsu, до емблематичните облици в представленията на бандата, като гигантския Икар, огнехвъргачката, грандиозния Spitfire, Legacy Of The Beast е посетено от над 2 милионa почитатели по света и несъмнено като най-зрелищното и образно зашеметяващото шоу в историята на IRON MAIDEN. Сега и българската аудитория може да удостовери това!

Специалните посетители и съпорт на шоуто, немската готик метъл група Lord Of The Lost се качиха първи пред въодушевената аудитория с части в характерното си дарк рок звучене.

Веднага след тях, в еуфория над 12 000 души в София станаха очевидци на епични театрални декори, сет лист с съвършената композиция от класики на групата и най-новите им части и способността да създадат впечатляващо шоу. Резониращият в Арена Армеец глас на Брус Дикинсън, даде звук на многочислената аудитория да запее дружно с него обичаните си песни и по този начин – до края на концерта. IRON MAIDEN, като същински разказвачи на истории, придвижиха публиката в техния извънреден баснословен свят и за това зрелище ще се приказва дълго.

Следващата седмица рок месецът на Fest Team продължава с, където чакаме SLIPKNOT, MERCYFULL FATE и SABATON. Новини за всички идни събития може да намерите на: и, в и в обществените мрежи с най-актуална информация.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР