Британски ловци на духове твърдят, че са успели да заснемат

...
Британски ловци на духове твърдят, че са успели да заснемат
Коментари Харесай

Ловци на духове заснеха известен британски призрак

Британски ловци на духове настояват, че са съумели да снимат полтъргайст, обитаващ остаряла къща в Обединеното кралство. Става дума за именития дом, намиращ се на Ийст Драйв 30 в британското градче Понтефракт, който от дълго време е прочут като сборище на всевъзможни привидения.

Най-известен измежду тях е призракът на духовник. Именно него считат, че са снимали ловците на духове Пит и Роб. На фотографията, която те са създали, се вижда безплътна човешка фигура, облечена с тъмни облекла, наподобяващи расо. От фотоса се вижда, че духът като че ли се оглежда в огледало, закачено в една от стаите на призрачната къща.

Пристигнахме в къщата в 19.00 часа вечерта и незабавно започнахме да се разхождаме из нея, правейки фотоси, надявайки се, че ще успеем да запечатаме на тях нещо забавно. Когато по-късно ги разгледахме, с неспокойствие открихме, че в действителност сме снимали дух, разяснява Пит.

Мястото е много злокобно. Нека не забравяме, че тук са претърпявали съществени произшествия няколко фамилии, прибавя сътрудника му Роб.

Къщата, намираща се на Ийст Драйв 30, от дълго време е известна със своите призрачни жители. Тя се прочува най-много през 1966 година, когато семейство Притчард се нанася и стартира да бъде унизено от нападателен полтъргайст. Още с идването си Джо и Джил усетили, че не са сами в новия си дом. Многократно движимостите им се движели сами или пък по пода се появявали необясними петна.

Нещата обаче загрубели напълно, когато призракът почнал да хвърля движимости по фамилията и даже опитал да удуши с кабел едно от децата на Джо и Джил. Сред очевидците на злокобните произшествия били освен жителите на къщата, само че и тяхната съседка – госпожа Фийлдхаус. Тя удостоверила, че е виждала феномените, ставащи в къщата, и даже е осъществила контакт с духа, който тероризирал фамилията.

По думите на дамата полтъргайстът не желал в дома да се настаняват хора и бил подготвен да изгони всеки, разрешил си да се реалокира там. Оттогава случаите в къщата не престават, а ловци на призраци се пробват да осъществят контакт с нападателните привидения.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР