Британската прокуратура съобщи, че актьорът Кевин Спейси е обвинен в

...
Британската прокуратура съобщи, че актьорът Кевин Спейси е обвинен в
Коментари Харесай

Нови обвинения срещу Кевин Спейси в сексуално насилие

Британската прокуратура заяви, че артистът Кевин Спейси е упрекнат в голям брой полови закононарушения, в това число и полово посягане против трима мъже, оповестиха международните организации, представени от Българска телеграфна агенция. Обвинението е отправено вследствие на следствие на полицията в Лондон.
Срещу носителя на " Оскар " са отправени четири обвинявания за полово принуждение против мъже, сподели Розмари Ейнсли, началник на отдела за специфични закононарушения в прокуратурата.

Обвиненията са предявени въз основа на доказателства, събрани при следствие, водено от полицията в английската столица.
През ноември 2017 година лондонският спектакъл " Олд Вик " оповестява, че е получил 20 обособени обвинявания в непочтено държание от страна на Спейси от 20 мъже, влезнали в контакт с него в театъра или били по отношение на него в интервала 1995 г.- 2013 година Спейси бе креативен шеф на театъра от 2004 година до 2015 година

Спейси, който беше измежду водещите холивудски звезди, бе отхвърлен от телевизионния сериал " Къща от карти " и от кино лентата " Всички пари на света ", откакто бяха огласени обвинявания против него за полови злоупотреби.

Актьорът, който е на 62 години и е притежател на награди " Оскар " за най-хубав артист в " Американски прелести " и за най-хубав артист в поддържаща роля за " Обичайните обвинени ", отхвърляше до момента всички обвинявания за полови злоупотреби.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР