Британската метеорологична служба издаде предупреждения за много места в Обединеното

...
Британската метеорологична служба издаде предупреждения за много места в Обединеното
Коментари Харесай

Предупреждения в Обединеното кралство заради бурята Бара

Британската метеорологична работа издаде предизвестия за доста места в Обединеното кралство преди идването на бурята Бара във вторник, до момента в който хиляди не престават да са без ток повече от седмица вследствие на предходната стихия Аруен.

Жълт код за съществени ветрове от вторник ще бъде в действие в Англия, Уелс и Северна Ирландия. Също жълт код за значителни превалявания от сняг е публикуван в Южна и Западна Шотландия.

Бурята Бара, която идва от Атлантическия океан и е втора за сезона, се чака със мощните си ветрове да засегне най-сериозно Република Ирландия. Буреносните ветрове не са добра вест за хората, които останаха без ток, когато бурята Аруен връхлетя английските острови, тъй като ще попречи на възобновяване на електричеството.

Въпреки усилената работа в неделя бе обявено, че към момента има към 3 200 семейства без ток, най-вече в Североизточна Англия.

Министърът на енергетиката Куази Куартенг, който посети най-тежко засегнатите региони, съобщи, че инженерите изпитват съществени усложнения с възобновяване на енергийната инфраструктура, защото има поледици и сняг.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР