Британската фармацевтична група (GSK) и германската биотехнологична компания обявиха в

...
Британската фармацевтична група (GSK) и германската биотехнологична компания обявиха в
Коментари Харесай

GlaxoSmithKline и CureVac разработват ваксина за COVID-19 от ново поколение

Британската фармацевтична група (GSK) и немската биотехнологична компания оповестиха в сряда проектите си за взаимно създаване на коронавирусна ваксина с капацитет за противопоставяне на многоварианти варианти на COVID-19.

„ Програмата за разработка ще стартира неотложно, като задачата е да бъде въведена имунизацията през 2022 година, подлежаща на регулаторно утвърждение “, се споделя в взаимно изказване.

също ще поддържа производството тази година на до 100 милиона дози от първото потомство ваксина за COVID-19 на CureVac.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Химическият колос Bayer разгласи, че ще създава от 2022 година...

Сътрудничеството, основаващо се на съществуваща връзка, цели да се разработят идващото потомство ваксини за COVID-19 " с капацитет за многовалентен метод за справяне с голям брой нововъзникващи разновидности в една ваксина ".

Двете компании означиха, че " увеличението на нововъзникващите разновидности с капацитет за понижаване на ефикасността на имунизациите за COVID-19 от първо потомство изисква ускорение на напъните за създаване на ваксини против нови разновидности, с цел да бъде една крачка напред от пандемията ".

Главният изпълнителен шеф на GSK Ема Уолмсли съобщи, че " имунизациите от последващо потомство ще бъдат от решаващо значение в продължаващата битка против ".

" Ние сме доста удовлетворени да надграждаме съществуващите ни връзки с GSK с ново съглашение, " сподели изпълнителният шеф на CureVac Франц-Вернер Хаас. „ С помощта на потвърдената експертиза на GSK в региона на имунизациите ние се приготвяме за справяне с бъдещите здравни провокации с нови ваксини. “
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР