Британска съпружеска двойка, регистрирана в платформата за суингъри Sexlog, поискала

...
Британска съпружеска двойка, регистрирана в платформата за суингъри Sexlog, поискала
Коментари Харесай

Двойка иска да превърне извънбрачния секс в нова религия

Британска съпружеска двойка, записана в платформата за суингъри Sexlog, поискала да сътвори своя лична " черква ", с цел да притегли към придвижването допустимо най-вече почитатели. И това няма да е по никакъв начин мъчно: броят на женените двойки от Мъгливия Албион, които практикуват извънбрачен секс, се е нараснал с 50% през последните 10 години. Това значи, че към 1,5 млн. души в страната имат съответния полов опит, осведоми Daily Star, представен от БЛИЦ.

Артур Урсо и Луана Казаки са споделили концепцията си със своите почитатели в обществените мрежи и са обяснили за какво хората би трябвало да възприемат техния опит допустимо най-скоро.

" Това е най-хубавото, което сме създали за нашите връзки и кариери ", споделя Луана Казаки, професионална суингърка.

Двойката печели към 56 хиляди паунда месечно в онлайн услугата OnlyFans. Там Артър и Луана разгласяват свои откровени фотоси и видеоклипове.

" Искахме да отворим учебно заведение за суингъри, само че след това осъзнахме, че с нашите упоритости това би трябвало да бъде нова вяра ", декларира Артър Урсо, професионален суингър.

Двойката има вяра, че суингърите не трябва да се крият по ъглите: тяхното въодушевление би трябвало да се почита, както всяко друго. За тази цел те желаят да освободят почитателите си от " възприятието за позор, наложено от обществото ".

Не всички обаче споделят техния възторг. Потребителите в мрежата са разграничени на два лагера: едните поддържат начинанието на двойката, а други, в противен случай, считат, че то е симптом за деградацията на нацията.

" Какво би трябвало да чакаме от нашето общество и бъдещите генерации? Живеем в свят, пропуснат от Бога. Време е за второто пришествие ", написа Jojo1066.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР