Britain's Got Talent отново излъчи завръщане на минал изпълнител в

...
Britain's Got Talent отново излъчи завръщане на минал изпълнител в
Коментари Харесай

Britain`s Got Talent се възмущава от завръщането на актьора, тъй като истинската самоличност е `разкрита`

Britain's Got Talent още веднъж излъчи завръщане на минал реализатор в неделя вечерта, откакто те провокираха драма със съдиите в първия няколко седмици от настоящата серия.

Актът на име Bobby Goldfinn се яви на прослушване в самото начало на шоуто по-рано тази година, преди неведнъж да излезе на сцената. Твърдейки, че е не запомнил, че към този момент е взел участие и е бил излъчен, мистериозният мъж, носещ глава на златна рибка, продължаваше да се връща.

Изглежда, че не беше напълно тънък, защото се завърна още един път в неделя по време на последните прослушвания на сериала. Преди полуфиналите онлайн, водещите Ant McPartlin и Dec Donnelly бяха в невярване, до момента в който отиваха да поздравят идващия реализатор, единствено за Боби да мине около тях.

Като схванаха кой е, те не можаха да повярват той се върна за още и съдиите бяха също толкоз комплицирани, колкото и те. Докато той излизаше, Аманда Холдън, Бруно Тониоли, Алеша Диксън и Саймън Коуел изглеждаха раздразнени, преди да се съвещават.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР