Брендан Роджърс заяви, че би било много жалко“, ако Ливърпул

...
Брендан Роджърс заяви, че би било много жалко“, ако Ливърпул
Коментари Харесай

Роджърс: Ще бъде много жалко, ако Ливърпул не бъде обявен за шампион

Брендан Роджърс съобщи, че би било „ доста тъпо “, в случай че Ливърпул не бъде разгласен за първенец на Висшата лига.

Мърсисайдци имаха внушителна преднина от 25 точки на върха и бяха на две победи от първа шампионска купа на страната от 30 години насам, когато шампионата бе прекратено в средата на март поради новия ковид.

„ Те бяха най-хубавият тим в лигата по време на миналите 29 кръга. Нивото и качеството на игра бяха в действителност впечатляващи, дотук те се показаха фантастично. Така че ще бъде доста тъпо, в случай че не получат опцията да вдигнат по този начин бленувания от всички техни последователи трофей. Тимът го заслужава, само че Юрген Клоп ще бъде като всички останали – той се надява футболът да се завърне тогава, когато е безвредно за всички “, стартира наставникът на Лестър в диалог с Иймън Холмс на подкаста му Eamonn and the Gaffers.

Роджърс бе извънредно покрай купата с „ алените “ през 2014, когато домакинска загуба от Челси в края на сезона разреши на Манчестър Сити да грабне шампионския трофей. „ Просто не беше писано да станем първенци тогава и, несъмнено, има моменти, когато се връщам към оня сезон. Бяхме толкоз близо и щеше да бъде брилятно, в случай че бяхме станали първенци, само че не беше писано, тъй че просто продължаваш напред ”.

Междувременно, мениджърът отхвърли опцията за летен трансфер на плеймейкъра на Барселона Филипе Коутиньо, който преди играеше на „ Анфийлд “. Бразилецът е чартърен в Байерн Мюнхен през актуалната акция и бе строго свързван със завръщане в Премиършип. „ Видях доста спекулации по отношение на младия Фил. Филипе е страховит футболист, брилянтен гений, само че ще бъде прекомерно безценен за клуб като нашия “, приключи Роджърс.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР