Брекзитът вече съвсем се запече - британският премиер Борис Джонсън

...
Брекзитът вече съвсем се запече - британският премиер Борис Джонсън
Коментари Харесай

Брекзит - предпоследен твърдо-мек вариант

Брекзитът към този момент напълно се запече - английският министър председател Борис Джонсън подлуди всички, изпокара се с Народното събрание, ошашави и Мишел Барние, основният договарящ по договорката за Брекзит от страна на Европейски Съюз. Вече никой в Галактиката не може да каже по кое време и какъв Брекзит ще има, със договорка, без договорка, със задна дата, предна прашка, междинна статистика… Европейските договарящи са в маниакална меланхолия, в Англия всеки кандардисва всеки за нещо, един вика “твърд Брекзит, различен вика “мека монархия ”, трети вика - “дайте да обесим някой ирландец, да забележим кво ше стане! ” Оттам дебатът се трансферира върху неприятния сезон на Слънчев бряг, мигрантите, лова на лисици и развиването на момченцата.
Борис Джонсън в припадък на обезверена увереност предлага коренно решение - да се разменят краткотрайно с турския президент Реджеп Ердоган, нали Джонсън има в родата си и турски корени, а на Ердоган му е време да се очупи малко в английска среда. Борис ще демократизира и сплоти турското общество, а Ердоган ще направи един Брекзит с корав ятаган, ще реши Ирландския въпрос като Кюрдския, ще заточи английските карикатуристи в Диарбекир, а Борис Джонсън ще освободи карикатуристите от турските затвори и ще ги прати на Биби Нетаняху в Израел, той да реши по какъв начин да ги възпитава и третира.
Ердоган като цяло възприема предлагането за Брекзит с Рокада, само че се колебае по точките с карикатуристите, обмисля и свои оферти за договорката по Брекзит, като си трансферира мислено и няколко милиона мигранти в развой на размножаване.
През това време Борис Джонсън предлага сходни двустранни съглашения и на други международни водачи, като задачата му е да изпържи колкото се може повече народ, тъй че най-после всички да се забият в Лондон да си блъскат главите с Брекзит, а през това време хиперактивният Борис да ръководи умерено останалия свят.
Ако не стане баш по този начин, значи Борис Джонсън въпреки всичко не е толкоз вманиачен, за колкото се показва.
 
Автор: Г-н Балев, Прас-Прес
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР