Бразилската легенда Роналдо посочи своите фаворити за титлата в ,

...
Бразилската легенда Роналдо посочи своите фаворити за титлата в ,
Коментари Харесай

Феномена прогнозира кой ще спечели Скудетото, ШЛ и “Златната топка”

Бразилската легенда Роналдо уточни своите любимци за купата в, трофея в Шампионската лига и “Златната топка ”.

“Битката за Скудетото е доста добра. Според мен сега играят по-добре и се надявам още веднъж да станат първенци. са любимецът в Шампионската лига. Те не са в страховит интервал, само че са в симбиоза с този шампионат, а Карло Анчелоти е измежду най-хубавите треньори в света. заслужава “Златната топка ”. Повтарям го от много години и съм бил подложен на критика поради това, само че той я заслужава, тъй като е превъзходен нападател ”, съобщи Феномена в диалог с Алесандро Дел Пиеро за “Скай Спорт Италия ”.

Роналдо, който е президент на и Крузейро, също по този начин призна, че следва образеца на Масимо Морати и Флорентино Перес за това по какъв начин се управлява футболен клуб. “Като президент към момента имам какво да реализира, само че по време на футболната ми кариера аз имах огромни учители като Морати, който ми беше като татко и ме научи на доста, и брилянтия Перес, който преоткри футбола с “галактикос ” ”, добави великият нападател.

Той също по този начин си напомни своя трансфер от в. “Разбрах се с за нов контракт, само че след четири дни президентът ми се обади, с цел да ми каже, че не мога да остана. Той ми съобщи, че съм свободен да договарям с други клубове, а действаха бързо и заплатиха откупната ми уговорка. По това време в действителност беше най-хубавото състезание в света ”, добави Роналдо.


 Барселона ще връща още един известен състезател от предишното Барселона ще връща още един известен състезател от предишното 12 апр | 16:44 1195 0  Интер ще предложи нов контракт на Бастони Интер ще предложи нов контракт на Бастони 12 апр | 16:34 380 0  Манчестър Сити ще загуби един от значимите си играчи в последното десетилетие Манчестър Сити ще загуби един от значимите си играчи в последното десетилетие 12 апр | 16:28 724 0  Коке: Играем за достойнството на Атлетико Мадрид и можем да променим сезона ни Коке: Играем за достойнството на Атлетико Мадрид и можем да променим сезона ни 12 апр | 16:15 442 0  Рожденикът Марчело Липи разяснява борбата за Скудетото и неуспеха на Италия Рожденикът Марчело Липи разяснява борбата за Скудетото и неуспеха на Италия 12 апр | 16:07 515 1 Виж всички Водещи Новини  Шефът на съдиите: Не е правилно клубовете да вършат клипове, би трябвало да гледат своите работи Шефът на съдиите: Не е правилно клубовете да вършат клипове, би трябвало да гледат своите работи 12 апр | 16:33 1967 23  Въвеждат образование по волейбол в часовете по физическо образование в София през май Въвеждат образование по волейбол в часовете по физическо образование в София през май 12 апр | 16:42 1154 1  Стоичков с коментар в три фрази за ЦСКА - София Стоичков с коментар в три фрази за ЦСКА - София 12 апр | 15:42 10546 84  Славия ще опита да задълбочи рецесията в ЦСКА - София Славия ще опита да задълбочи рецесията в ЦСКА - София 12 апр | 06:46 19559 308  Мъри: Мачът с Лудогорец е много основен за упоритостите ни за присъединяване в европейските шампионати Мъри: Мачът с Лудогорец е много основен за упоритостите ни за присъединяване в европейските шампионати 12 апр | 10:57 10664 47 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР