Телевизионните шефове казват, че няма да дадат на Алисън Хамънд

...
Телевизионните шефове казват, че няма да дадат на Алисън Хамънд
Коментари Харесай

Шефовете на ITV издават изявление, защитаващо Алисън Хамънд на фона на полемиката „За любовта към кучетата“

Телевизионните шефове споделят, че няма да дадат на Алисън Хамънд обувката след несъгласия по отношение на новата й водеща роля в „ За любовта на кучетата “.

49-годишният пое домакинските отговорности от починалия Пол О'Грейди след непредвидената му гибел от сърдечен удар на 67-годишна възраст предишния март. Но Алисън получава смесени мнения от феновете, откогато в края на април стартира новият сериал с нея отпред. И мнозина попитаха дали тя е верният човек да поеме ръководството – защото тя в действителност не има никакви домашни любимци.

Миналата седмица източник, непосредствен до шоуто на ITV, сподели, че шефовете на Mirror TV са „ доста разочаровани ” с новото шоу и чиновниците в Battersea Home разкриха, че бъдещето на Алисън в новата й водеща роля е нестабилно. Те споделиха: „ Всички бяха доста разчувствани, когато Алисън беше доказана да замести Пол. Тя имаше доста огромни обувки, само че се усещаше, че със своята топлина и шампанска персона може да го направи. За страдание кастингът не съумя да ра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР