Бразилия вече насочва вниманието си към предстоящата Копа Америка и

...
Бразилия вече насочва вниманието си към предстоящата Копа Америка и
Коментари Харесай

Бразилия продължава да мачка, шеста поредна победа за “селесао”

Бразилия към този момент насочва вниманието си към идната Копа Америка и първия мач против Венецуела. В международните квалификации “селесао” върви по проект. Снощи тимът на Тите реализира шеста поредна победа и оглавява класирането в зона КОНМЕБОЛ с цялостен актив от 18 точки.

Успеха с 2:0 при гостуването на Парагвай донесоха Неймар и Лукас Пакета. Домакините можеха да стигнат най-малко до тъждество, само че им липсваше точност при завършването на офанзивите. Съставът на Едуардо Берицо игра изцяло равностойно, само че има единствено една победа и с актив от 7 точки е на 6-о място в подреждането.
Снимка: БГНЕС  Бразилия продължава да мачка, шеста поредна победа за “селесао ” (ВИДЕО)
В стартовите 11 на Бразилия се появиха Едерсон, Роберто Фирмино и Габриел Жезус. Бяха минали едвам 4 минути, когато топката малко щастливо се озова в Неймар и звездата на Пари Сен Жермен технично я насочи в мрежата. Пакета размени Фред на почивката и точно той подсигурява трите точки на гостите в добавеното време, откакто преди този момент Парагвай пропусна своите шансове.

Уругвай записа второ следващо нулево тъждество, този път против Венецуела. Луис Суарес и компания направиха значително пропуски, а гол на домакините беше анулиран поради игра с ръка на Жозеф Мартинес.

Още по-голямо отчаяние претърпя Чили. Тимът имаше късмет да надгради след равенството против Аржентина и да се изкачи в класирането, само че вместо това стигна единствено до 1:1 вкъщи против Боливия. Гола за домакините осъществя Ерик Пулгар в 69-ата минута, а в 82-ата Марсело Морено изравни от дузпа.

Чили е на 7-о място със скромните 6 точки, а Боливия има 5 и остави на дъното Венецуела и Перу.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР