Бразилецът Елиаш ще изведе Верея като старши треньор срещу Берое

...
Бразилецът Елиаш ще изведе Верея като старши треньор срещу Берое
Коментари Харесай

Елиаш преди дебюта: Трябва да променим манталитета си

Бразилецът Елиаш ще изведе Верея като старши треньор против Берое в мач от 28-ия кръг на Първа професионална лига, Първа шестица.

Мачът е на 6-и април, петък от 19.30 часа.

"Заедно сме трима треньори, които ще си оказваме помощ. Играх в Берое пет години, тъй че за мен следва по-специален мач. Това ще бъде един специфичен ден. Пожелавам си да създадем нещо хубаво. Трябва да променим манталитета си. Трябва огромна смяна там. Защото футболистите имат разсъдък и тъкмо манталитетът би трябвало да променим най-бързо. Убеден съм, че ще създадем един прекрасен мач ", разяснява Елиаш.

"От всеки треньор съм се учил. И тук има положителни треньори - Илиан Илиев, Петър Хубчев, Томаш и Благо. Благодаря му за шанса. Нямам доста опит, само че съм уверен, че можем да създадем нещо хубаво. Очаквам прекрасен мач с Берое ", добави Елиаш.

Колегата му в треньорския щаб Дани Желязков съобщи: "Първо, желаеме футболистите да влагат повече пристрастеност. Като за начало това ще е добре. Старание също. Мисля, че е обикновено да сме екип. Футболистите са експерти и би трябвало да одобряват това нещо. В тази специалност сантименти няма. "

Стоян Колев пък показа: "Опитахме се да предадем на футболистите нашите общи хрумвания, които авансово обсъдихме. Мисля, че значително се вслушаха. Мисля, че подготвителният развой минава при по-добро въодушевление. Мисля, че футболистите са подготвени. Дай Боже да си изправим грешките. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР