Брайтън нанесе първа загуба на Челси под ръководството на бившия

...
Брайтън нанесе първа загуба на Челси под ръководството на бившия
Коментари Харесай

Бившите възпитаници на Греъм Потър го посрещнаха с 4 гола за новия му Челси

Брайтън нанесе първа загуба на Челси под управлението на някогашния ментор на отбора - Греъм Потър, освен това с внушителното 4:1 на своя „ Амекс Стейдиъм “.

Леандро Тросар даде преднина на „ чайките “ още в 5' след няколко масирани офанзиви и огромна доза шанс за Кепа Аризабалага, който можеше още по-рано да извади кълбото от мрежата си.

В следствие Рубен Лофтъс-Чийк си вкара автогол в 14', откакто нескопосано посрещна едно центриране от корнер с коляно, с цел да прати топката неспасяемо в гредата и зад гол линията.

Тревор Чалоба последва образеца на своя съотборник от халфовата линия и на собствен ред се регистрира с гол в личната си врата, с цел да забележим цели 3 гола задатък за домакините още преди почивката.

Defeat this afternoon. |
— Chelsea FC (@ChelseaFC)

След паузата Кай Хаверц върна вярата за своя отбор с една от редките положителни обстановки за гол пред вратата на Роберт Санчез.

Кепа в това време бе сменен поради травма от Едуар Менди, което би могло да значи, че няма да може да направи сензационно завръщане в националния тим на Испания за Световното в Катар.

В добавеното време Паска Грос оформи крайното 4:1, откакто преди него 18-годишният парагваец Хулио Енсисо стреля два пъти в ръкавиците на Менди и въпреки сенегалският пазач да докосна трети път кълбото нямаше по какъв начин да предотврати попадението на германеца.

Челси към този момент публично е в серия от 3 мача без триумф във Висшата лига, до момента в който Брайтън към този момент се приближи на 3 точки от днешния си конкурент, поставяйки завършек на прокобата от 5 следващи срещи без победа в шампионата.

FT: GET IN THERE ALBION!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР