Братът на Владо Карамазов прибира апетитни суми от споделянето на

...
Братът на Владо Карамазов прибира апетитни суми от споделянето на
Коментари Харесай

Братът на Карамазов гуши по 220 лв., за да каже как се правят 4 блата и 2 крема

Братът на Владо Карамазов прибира апетитни суми от шерването на предписания за сладкиши, които даже не се постанова да подготвя и продава, научи  HotArena.

Откакто стана ясно, че родственикът на звездата е готвил на кралската женитба в Лондон, пред вратата му се тълпят почитатели, подготвени да бръкнат надълбоко в джобовете си единствено с цел да се научат да готвят като него. Той пък от своя страна се възползва от обстановката.  Иван Александров, за който до неотдавна съвсем никой в България не беше чувал, сега е най-големият шлагер измежду кандидат-сладкарите. Преди няколко месеца той бе поканен да направи тортата за публицистите, упълномощени да отразят сватбата на Мегън Маркъл с принц Хари. Владо Карамазов реши да се похвали с достижението на брат си , което стана мотив за национална горделивост. В същото време обаче трансформира никому незнайния до тогава готвач в същинска сензация. „ Оттогава до момента Иван е натрупал няколко десетки хиляди единствено от рецептите, с които работи ”, пресмятат осведомени. 

След като казусът с „ кралската торта ” с усет на бъз и лимон се разчу, началник Александров стартира постоянно да пътуваот Англия за България и да дава мастър класове. Само за ден образование той взима по 220 лв. от курсант. Последният към този момент курс, който е оповестил, е в края на месеца. На хората, които са се записали, ще разкрие по какъв начин се вършат общо 4 блата и 2 крема. Обучението минава под надпис „ Кралска сватбена торта ”. Освен рецептите, курсантите ще получат артикули за приготвянето им, както и по една престилка, ще им разрешат да „ дегустират ”, а в края на деня ще им дадат документ. 
Любители на кухненските занимания разкриха пред „ Уикенд ”, че хората се избиват за място в тези образования. Свободните места се запълвали още сега, в който се афишират. За „ кралската сватбена торта ” даже бе оповестена спомагателна дата, с цел да могат да се запишат допустимо най-вече искащи. Говори се, че братът на Владо Карамазов към този момент съществено обмислял да се върне за непрекъснато в България, в случай че бизнесът му продължава да пораства със същия ритъм. Той от години живее в Англия, само че рекламата, която артистът му направи, и изключително нейният финансов резултат, събудили патриотичните усеща у българина, който към този момент бил подготвен да постави завършек на емиграцията и да се върне в родината. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР