Братът на бившата звезда на Манчестър Юнайтед и Тотнъм Димитър

...
Братът на бившата звезда на Манчестър Юнайтед и Тотнъм Димитър
Коментари Харесай

Арестуваха Асен Бербатов заради разпространение на дрога


Братът на някогашната звезда на Манчестър Юнайтед и Тотнъм Димитър Бербатов – Асен, е бил хванат с опиати нощес при полицейска акция в Благоевград. Това е станало в региона на магазин „ Метро”, откакто продал още веднъж кокаин. Задържан е за 72 часа с още един негов другар.

Вчера под управлението на Окръжна прокуратура – Благоевград е почнало следствие за осъществено закононарушение – разпространяване на обществено място и нелегално държане на високорискови наркотични субстанции за разпространение”, оповестиха от прокуратурата.

Предстои Оперативна програма – Благоевград да внесе искане в съда за установяване на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвиняемите”.

Преди осем години-на 4 октомври 2012 година години Асен Бербатов и още един човек бяха арестувани с персоналния му автомобил на ГП Е-79 край Дупница, тогава служителите на реда откриха 20 грама кокаин, прикрит в детското столче на сина му, намиращо се на задната седалка. Тогава се отърва с условна присъда, чиято отминалост е изтекла.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР