Брад Пит посрещна новото десетилетие по най-подобаващия начин – обирайки

...
Брад Пит посрещна новото десетилетие по най-подобаващия начин – обирайки
Коментари Харесай

Брад Пит: Животът ми е супер

Брад Пит посрещна новото десетилетие по най-подобаващия метод – обирайки някои от най-престижните награди на промишлеността за превъплъщението в Клиф Бут от „ Имало едно време в Холивуд “ на Куентин Тарантино. Но Пит се готви за най-важната победа – „ Оскар “. Очаква се мачото да победи на церемонията на 9 февруари и да завоюва първия в кариерата си приз за актьорска игра на Академията. Преди това той ще има опцията да се разпише и с „ БАФТА “ за най-хубава поддържаща роля на 2 февруари.

Актьорът застана пред „ PeopleTV “ и показа, че животът му сега е супер: „ Имам другари, чудесни деца, одобрявам кафето си, кучетата си. Нямам никакви недоволства. “

Пит до в този момент е бил номиниран за „ Оскар “ за играта си три пъти през последните 25 години – за най-хубава поддържаща роля за „ Дванайсет маймуни “ от 1995-а, за топ артист за „ Странният случай с Бенджамин Бътън “ от 2008-а и за най-хубава основна роля за „ Кешбол “ от 2011-а.

На тазгодишната гала Брад е любимецът за златото, като има сериозна конкуренция. Актьорът се изправя против ветераните сър Антъни Хопкинс, Том Ханкс и дуета от „ Ирландецът “ Ал Пачино и Джо Пеши. До момента ролята му на каскадьора Бут му донесе „ Златен глобус “, наградата „ Изборът на критиците “ и оценката на Гилдията на филмовите артисти.

Бившият на Анджелина Джоли обаче призна, че към момента не е имал опция да се наслаждения на триумфите си. Независимо дали завоюва  „ Оскар “ или не, той има намерение да отпразнува уместно мощното си показване на сезона с алените килими в компанията на децата си чак през февруари.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР