Звездата на Нова телевизия Гала направи нещо като пробно издание

...
Звездата на Нова телевизия Гала направи нещо като пробно издание
Коментари Харесай

Гала се скара на екипа си, изложиха я пред звездите от „Капките”

Звездата на Нова телевизия Гала направи нещо като пробно издание на идното ново предаване „ Скрита идентичност ”. Шоуто, което ще бъде водено от любимеца на феновете Геро, потегля напълно скоро. От продукцията се чака да стане новия тв шлагер и да помогне на Нова в конкуренцията ѝ с bTV.



За да бъде по-интересно и радостно, Гала беше събрала в тим куп звезди от „ Като две капки вода ” - Рафи, Кали, Иво Аръков, Стефан Илчев и Елена Атанасова. Най-впечатляващо беше появяването на Рафи, който очевидно още не можеше да се наспи откакто беше водещ на премиите на БГ радио. Той беше заловен да си подремва в гримьорната.



Влизането на толкоз звезди в студиото се оказа обаче огромно предисвикателство, още повече, че предаването се споделя „ На кафе ”.

Изпълнителите от „ Капките ” бяха оставени „ на изсъхнало ”. В релативно ранния за тях час те очевидно имаха потребност от освежаване, само че никой не им беше приготвил кафе. Някои от тях измрънкаха по този мотив.



На Гала по никакъв начин не ѝ стана прелестно от това и непосредствено в ефир подлага на критика сътрудниците си зад кадър, че се бавят. След това, до момента в който течеше пробната игра на „ Скрита идентичност ”, асистнети притичаха няколко пъти, с цел да занесат кафета на гостите.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР