Бойко Рашков трябва да спре купуването на гласове, това е

...
Бойко Рашков трябва да спре купуването на гласове, това е
Коментари Харесай

Демократична България каза кой е тестът за Бойко Рашков

" Бойко Рашков би трябвало да спре пазаруването на гласове, това е неговият тест ". Това съобщи претендентът за народен представител от " Демократична България " Мартин Димитров в предаването „ Офанзива с Любо Огнянов ” по НоваНюз.

" Важно е да има висока изборна интензивност и да се вдигне резултатът на партиите на митинга ", съобщи Димитров. За него за значимите и дълбоки промени би трябвало единодушие, което е допустимо да се реализира, когато бъдат поставени на масата. Политикът счита, че моделът на ръководство би трябвало да се смени.

Той има вяра, че в случай че Бойко Рашков успее да спре пазаруването на гласове и издържи този тест, ще бъде един сполучлив вътрешен министър.

Мартин Димитров счита, че не е редно да се дават оценки на икономическия екип на служебното държавно управление в този миг, само че може да се твърди, че има сполучливи и верни стъпки. Той е уверен, че " Хемус " ще бъде издигната, само че за разлика от ГЕРБ ще се търси успеваемост.

Според него пенсиите би трябвало да бъдат преизчислени от началото на идната година, като междинната е допустимо да доближи 1000 лв., а приходите ще се вдигнат, когато има сериозен растеж на стопанската система, от седем-осем % на година.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР