Бойко Борисов ще бъде горд дядо на първокласник идната есен.

...
Бойко Борисов ще бъде горд дядо на първокласник идната есен.
Коментари Харесай

САМО В ПИК И РЕТРО: Бойко Борисов готви първолак, астрален близнак на Ванга

Бойко Борисов ще бъде горделив дядо на първокласник идната есен. По-големият от двамата му внуци, който е кръстен на него, на 31 януари навършва 6 годинки и скоро ще би трябвало да стяга раницата с букварче и тетрадки.

От напълно дребен наследникът на някогашния министър председател чете и написа, има увлечение към компютрите, техниката и спорта, само че е и извънредно артистичен, изцяло в унисон със зодията му. Малкият Бойко е представител на зодиакалния знак Водолей и е астрален близнак на пророчицата Ванга, която също е родена на 31 януари. На същата дата рожден ден чества и певицата Ивана, която е близка другарка на Борисов и той нееднократно е споделял, че е измежду обичаните му български изпълнителки.

За рождения ден на Бойко-младши дядо му, както всяка година, му е подготвил изненада, която пази в загадка до последно. За Коледа той изненада него и по-малкото му братче Иван с мечтания домакински любим – кученцето Сара. Малчуганите са неразделни с пухкавото животинче и точно на Нова година дядо им още веднъж показа, че чества в домашна конюнктура с тях, новото четириного попълнение и другото им кученце Бари.

За предходния рожден ден на Бойко-джуниър експремиерът му подари аквариум с рибки, а братчето му Иван, което през предишния юли стана на 3 годинки, изненада с играчка аероплан.

По традиция дъщерята на Борисов – Венета, постоянно се старае да приготвя на децата си радостни празненства в домашна конюнктура с техните приятелчета и фамилията. Освен наложителната торта с обичаните им анимационни герои тя приготвя и декорация с балони и ръчно рисувани транспаранти. Докато празненствата за ЧРД на Иван се случват в градината на фамилната им къща в Банкя, тъй като е роден в разгара на лятото, Бойко-младши, който е зимно бебе, ще духне свещичките на тортата си край камината.

Подаръци за рождените си дни двамата внуци на водача на ГЕРБ постоянно получават и чак от далечна Америка, където живее тяхната баба Стела. Бившата брачна половинка на Борисов и майка на единствената му дъщеря Венета също е извънредно привързана към внучетата си, които в обществените мрежи назовава „ моите слънца “. Макар да ги вижда рядко онлайн, се гледат постоянно през камерите на телефоните. В Щатите доктор Стела Костова е доктор от дълги години и напоследък съвсем не успявала да се прибере на родна земя.



Бившият министър председател с внуците си



Бойко-младши и Иван с домашните си любимци
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР