Бойко Борисов остава начело на ГЕРБ. Седмото национално събрание на

...
Бойко Борисов остава начело на ГЕРБ. Седмото национално събрание на
Коментари Харесай

Бойко Борисов остава начело на ГЕРБ 


Бойко Борисов остава отпред на ГЕРБ. Седмото национално заседание на партията единомислещо с 943 гласа „за“ одобри преизбирането на някогашния министър председател за водач на партията. Заместник-председстелят на ГЕРБ Даниел Митов съобщи, че всяка една войска се сплотява към генерала си и по тази причина настоя Бойко Борисов да бъде избран отново за ръководител на ГЕРБ.

Вторият зам.-председстел на ГЕРБ Томислав Дончев съобщи, че България се ръководи от коалиция на омразата, където няма пресечна точка, свързващ и сплотяващ детайл. Точно поради това резултатите от ръководството били пагубни. Промяна има, само че тя не е за положително, уточни Дончев и настоя страната да бъде извадена от бремето на омразата.

По думите му ГЕРБ могат да ръководят доста по-добре страната. ГЕРБ би трябвало да бъдат доста по-добри от другите, настоя Дончев.

Според него Бойко Борисов би трябвало да бъде избран отново отпред на ГЕРБ, тъй като би трябвало опит, мощ и водачество. Новият остарял водач на ГЕРБ Бойко Борисов взе думата след преизбирането му като ръководител на партията от Седмото национално заседание на ГЕРБ. И аз като Вежди Рашидов очаквам да се пенсионирам, само че виждате какво става извън, стартира той. По време на война командирите не се сменят и по тази причина Бойко Борисов предложи Томислав Дончев и Даниел Митов за зам.-председатели на ГЕРБ. Преизбирането им също бе единомислещо признато от делегатите на националното заседание.

Една година ограничения без ковид и завоювахме второто място в света по смъртност, сподели Борисов по отношение на ковид. Сякаш народът си отдъхна от служебния здравен министър Стойчо Кацаров, уточни той и благодари на всички медицински експерти, които работили на първа линия.

Седмото национално заседание на ГЕРБ избра за членове на ИК на партията – Делян Добрев, Йорданка Фандъкова, Живко Тодоров, Димитър Николов, Цвета Караянчева, Костадин Ангелов, Вежди Рашидов, Тодор Тодоров, Тодор Кръстев, Иван Тотев, Деница Сачева и Садъков. Борисов направи оферти и за контролната комисия – Тодор Главчев за ръководител и за членове: Михаела Крумова, Александър Койчев, Бранимир Георгиев, Любомир Перчинков, Галя Желязков и Георги Мараджиев, оповестява news.bg
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР