Ботев (Пловдив) отпуска 133 билета за феновете на ЦСКА-София за

...
Ботев (Пловдив) отпуска 133 билета за феновете на ЦСКА-София за
Коментари Харесай

Ботев отпуска 133 билета за феновете на ЦСКА-София

Ботев (Пловдив) отпуска 133 билета за почитателите на ЦСКА-София за първия полуфинал за Купата на България, оповестяват от клуба. Пропуските ще бъдат предоставени за разпространяване на " аления " клуб. Двубоят е в сряда от 21:00 часа на " Футболен комплекс Ботев 1912 ".
 Евандро започва от първата минута против Ботев (Пловдив) Във връзка със заповеди РД-01-289/02.06.2020 година на министъра на опазването на здравето и РД-09-562/02.06.2020 година на министъра на младежта и спорта, разрешаващи провеждането на шампионата от ППЛ пред аудитория, при претовареност на местата до 30 % от общия им потенциал и при настаняване на феновете минимум през 2 седалки, Българският футболен съюз приканва професионалните ни клубове към оптималната отговорност в спазването на всички ограничения и разпореждания на държавните управляващи и следване на рекомендациите в създадената от БФС и одобрена от ММС идея за обновяване на подготвителния и спортен развой в професионалния футбол. В секторите без седалки е належащо да се съблюдава 1,5 метра разстояние сред феновете.
 Ботев (Пловдив) - ЦСКА-София @@@
С оглед тази заповед, притежателите на абонаментни карти за сегашния сезон - 705 индивида, ще получат достъп до Сектор " А " на " Футболен комплекс Ботев 1912 ". Посочените места на абонаментните карти няма да важат, като феновете ще бъдат разполагани през минимум две седалки.

За Трибуна Юг, с оглед потенциала от 800 места, ще бъдат пуснати в продажба 267 билета, които ще са на цена 8 лв.. Пропуските за мача с ЦСКА-София ще бъдат налични за " жълто-черните " последователи в системата на Eventim от вторник (09.06) в 10:00ч.

Феновете ще имат ограничаване в броя на закупени билети, като всеки последовател ще може да закупи най-много един билет.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР