Ботев Пловдив осъществи трансферен удар. Канарчетата подсилиха нападателната си мощ

...
Ботев Пловдив осъществи трансферен удар. Канарчетата подсилиха нападателната си мощ
Коментари Харесай

Ботев Пловдив се наду. Забърса голямата звезда

Ботев Пловдив реализира трансферен удар. " Канарчетата " укрепиха нападателната си мощност с Ивелин Попов.

Опитният футболист парафира контракт с " жълто-черните " и още през днешния ден ще направи първата си подготовка под управлението на Станислав Генчев. Ивелин Попов е роден на 26 октомври 1987 година в София. Един от най-хубавите български футболисти за последното десетилетие е минал през редица тимове в родината ни и в чужбина.
-->
Извън граница офанзивният футболист е играл за тимовете на Газиантепспор, Кубан, Спартак (Москва), Рубин (Казан), Ростов и Сочи. В България е носил екипите на Литекс и Левски, като за последно бе част от " сините " от София. Ивелин Попов е 3-кратен притежател на най-престижното самостоятелно отличие - Футболист №1 на България за 2015, 2016 и 2017 година.

Ивелин Попов има 90 мача Националния тим на България, от които в 54 е извеждал " лъвовете " с капитанската лента. За " трикольорите " е осъществил 18 попадения.

В кариерата си е печелил два пъти шампионската купа на България, два пъти Купата на България и веднъж Суперкупата на България. Извън граница е печелил купата в Русия и Суперкупата на Русия със Спартак (Москва).
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР