Босненският център на Портланд Юсуф Нуркич разказа за първата си

...
Босненският център на Портланд Юсуф Нуркич разказа за първата си
Коментари Харесай

Koби псувал Нуркич на босненски

Босненският център на Портланд Юсуф Нуркич описа за първата си среща в НБА с Коби Брайънт. 213-сантиметровият център стартира кариерата си в Денвър преди да се озове в Трейл Блейзърс, а в изявление за ESPN призна, че точно Коби му е бил кумир като дете и при първия си допир до легендата е бил извънредно разконцентриран. 24-годишният баскетболист изясни, че е почнал да играе баскетбол относително късно, когато е бил на 14, а на 20 към този момент се е озовал при най-хубавите и е делял един паркет с Коби.

“Беше предсезонен мач в Сан Диего. Стоях на пейката и просто го гледах, единствено Коби, бях изключил какво се случваше в останалата част от мача. Толкова се бях прехласнал, че когато пристигна време да влизам в игра, станах и потеглих наляво, а не надясно, накъдето трябваше”, споделя Юсуф.

Истинският потрес обаче пристигнал след няколко разигравания, като Нуркич прибавя, че “никой не е можел да допре Брайънт” и той непрекъснато е стрелял наказателни удари.

“След този мач към момента не имах вяра, че съм играл против него. Известно време по-късно към момента смятах, че сънувам и че това не се е случило наистина”, продължава европеецът.

“Коби стреляше наказателни удари и в един миг той сподели дума на босненски. Помислих си, че не съм чул вярно, няма по какъв начин да приказва моят език. И това още веднъж се случи, като той псуваше на босненски”, прибавя още Нуркич, отчитайки, че след няколко сезона в Лигата е схванал, че Брайънт е изучавал в детайли всеки един от съперниковите играчи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР