Босът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски изрази оптимизъм преди церемонията

...
Босът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски изрази оптимизъм преди церемонията
Коментари Харесай

Крушарски: Апетитът идва с яденето, а ние още не сме се наситили

Босът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски изрази оптимизъм преди церемонията за Футболист на годината. Той е на мнение, че отборът му ще приключи изрично в Топ 3 и чака куп самостоятелни награди за играчите му.
 Преди церемонията @@@
" Едно огромно самопризнание за нас, за първи път вземам участие на такова събитие и малко съм обезпокоен. Очаквам и нашите момчета да са най-отгоре. Във всички категории чакам да сме първи, ние сме като трен, през всичко минаваме и си го вземаме. "

" Апетитът идва с яденето, ние сме още гладнички и не сме се наситили, тъй че чакам нещо хубаво. Ще сме в позициите сред първа и трета, както сме и сега ", съобщи Крушарски и показа вижданията си по селекцията за зимата.

" Имаме много равностойни играчи в отбрана, дори Езе по три имаме - Дейвид Малембана, не е по-слаб. Там сме спокойни. Ще има нови момчета, за това знаят единствено треньорът и щабът по селекцията. Аз не ги и знам имената. Накрая, като пристигна време за парите, които да давам, тогава ще се срещнем. "
 Преди церемонията @@@
" Ние нямаме към този момент тази липса на нападател или голаджия, всички са голаджии. Затова изпъкваме пред съперниците. Малко съм нагъл, само че е по този начин ", съобщи Крушарски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР