Борусия Мьонхенгладбах привлече Юлиан Вайгъл с постоянен договор до лятото

...
Борусия Мьонхенгладбах привлече Юлиан Вайгъл с постоянен договор до лятото
Коментари Харесай

Борусия Мьонхенгладбах подписа с Юлиан Вайгъл до 2028 година

Борусия Мьонхенгладбах притегли Юлиан Вайгъл с непрекъснат контракт до лятото на 2028 година, потвърдиха от клуба от Първа Бундеслига в петък. 27-годишният халф мина в Борусия чартърен от Бенфика през предишното лято, откакто носи екипа на лисабонския клуб в продължение на два сезона.

Ръководството на тима от Мьонхенгладбах е платило 15 милиона евро за правата на Вайгъл, оповестяват немските медии. През актуалната акция полузащитникът има 20 изиграни мача.

" Той е значима част от състава ни, освен поради качествата си на терена, само че и поради своята персона. Стана водач в отбора още през цялото време и сме извънредно удовлетворени, че остава при нас ", съобщи спортният шеф на клуба Роланд Виркус.

Юлиан Вайгъл има шест изиграни дуела за националния тим на Германия. " Наистина съм благополучен да остана. Вълнувам се от това, което ни следва ", разяснява халфът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР