Борусия (Дортмунд) се раздели със старши треньора Марко Розе след

...
Борусия (Дортмунд) се раздели със старши треньора Марко Розе след
Коментари Харесай

Борусия (Д) се раздели с Марко Розе

Борусия (Дортмунд) се раздели със старши треньора Марко Розе след единствено една година, оповестиха вицешампионите в Бундеслигата.

Розе дойде в Дортмунд предходната година от Борусия (Мьонхенгладбах), само че тимът изигра променлив сезон, не съумя да се опълчи на Байерн, който завоюва десета поредна купа, и отпадна рано от Шампионската лига и от Купата на Германия.

От Дортмунд споделиха, че решението е взето вследствие на разбор в края на сезона, включващ Розе и висши ръководители, водени от изпълнителния шеф Ханс-Йоахим Ватцке.

" Този ден не е елементарен за всички ни, тъй като взаимното почитание между тях беше и остава огромно. След сезон, който беше неудовлетворителен по разнообразни аргументи, трябваше да осъзнаем, че не извлякохме максимума от нашите благоприятни условия в доста области ", сподели Вацке.

" Въпреки сложния сезон с доста невъзможни неща, аз бях уверен в нашия път. По време на диалога останах с усещането, че 100 % убедеността на всички към този момент не е налице. Затова взехме решение дружно да прекратим съдействието ", разяснява Розе.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР