Борисов трябва да бъде задържан незабавно за национална измяна заради

...
Борисов трябва да бъде задържан незабавно за национална измяна заради
Коментари Харесай

БОЕЦ: Борисов трябва да бъде задържан незабавно за национална измяна

" Борисов би трябвало да бъде арестуван неотложно за национална измяна поради срещата си с Ердоган! БОЕЦ имаме импортиран сигнал в ДАНС ". Това пишат от гражданско съдружие БОЕЦ на своята Facebook страница.

А ето и в целокупност техния пост:

" По информация на БОЕЦ, в някои от „ турските секции” (на територията на Република Турция), са регистрирани по 1500 и повече дали своят вот на изборите в неделя. В голямата си част — това са гласове за Движение за права и свободи. Това обаче физически е невероятно, тъй като допуска, че всеки гласоподавател е съумял да гласоподава и да премине цялата процедура с избора, полагане на подписи и инспекция на идентичност за 28 секунди! Още повече, че това са гласоподаватели, които в огромната си част нямат опит с машините за гласоподаване, не приказват и не четат добре български език.

В началото на юли 2021 година от профила на Бойко Борисов във Facebook разбрахме за негова среща директно преди изборите на 11 юли 2021 година с Ердоган в Турция. БОЕЦ реагирахме неотложно, като внесохме сигнал в ДАНС, изразявайки своите подозрения, че Борисов е договарял с Ердоган изборна поддръжка за себе си и за своите „ съучастници” от Движение за права и свободи в грабежа на страната през последните години. Това на процедура значи интервенция от страна на непозната страна във вътрешните работи на България, а дейностите на Борисов се квалифицират като изменничество и държавна измяна, които са извънредно тежки закононарушения съгласно Чл. 98, алинея 1 от Наказателния кодекс на РБългария. Същото се отнася и за ръководителите на Движение за права и свободи.

Срещата на Борисов и Ердоган е позорна за Борисов, само че и съставлява тежко закононарушение съгласно българското законодателство. Без значение какви пояснения дават калинките и ПР-ите на ГЕРБ за тази среща, тя има единствено една цел: Борисов е при Ердоган, с цел да изпроси част от турските гласове за себе си и ГЕРБ. Същият Ердоган, който към този момент съобщи и осъществя поддръжката си за Движение за права и свободи. Същият Ердоган, който рекетира България и Европа от няколко години с бежанците от Сирия и Ирак. Ердоган е деспот, по сходство на Путин и Лукашенко, от които Борисов се учеше, получаваше поддръжка и които обслужваше през последните години.

ТУРСКИ ПОТОК е най-точният образец. Хиляди са задържаните публицисти, магистрати, учени, преподаватели и цивилен деятели в Турция по заповед на Ердоган. Хиляди страници са и документите и отчетите, които турските служби имат за контрабандните канали за каптагон и цигари на Пеевски и Бойко Борисов през Турция за Ирак и арабския свят. Така диктаторът Ердоган сложи на директно послушание Борисов още преди пет години и го трансформира в собствен пощенски гълъб и тръбач в Европа.

Сега поради своите зависимости Борисов слага под опасност и националния суверенитет и ползите на България, като посредством дейностите и контактите с Ердоган провокира интервенция във вътрешните работи и изборите от страна на непозната страна! "

Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по изборна интензивност.
Ние, българите .
Наистина ли не ни пука по какъв начин ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от прилежаща страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме всеобщо!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР