Борисов ще приложи за пореден път трика с подмяната и

...
Борисов ще приложи за пореден път трика с подмяната и
Коментари Харесай

Илиян Василев: Борисов ще приложи за пореден път трика с подмяната и новите лица

" Борисов ще приложи за следващ път трика с подмяната и новите лица. Спомнете си от 2009 година какъв брой смени в представителството на ГЕРБ имаше, то не бяха технократи като Дянков, правилни като Фидосова, значими като Цветанов. И всички са история, политически амбалаж, единствено Борисов остава неизменим, всички други са наемници.

На 2 март ще видите следващия еничарски корпус от " нови лица ", които би трябвало да пресечен историческата памет за зулумите на партията на власт, да излъжат гласоподавателя че има някаква смяна или вяра, и да изпратят пред урните следващите групи млади и не толкоз млади искащи да сключат договорка с Борисов и да станат част от неговата машина за персонално и групово обогатяване с обществени държавни и евросредства, да получат своето " чучурче " от корупционните потоци и на 30 години да станат милионери, не от работа и предприемачески риск, а като целуват ръка и са покрай Тялото ", написа някогашният посланик Илиян Василев във Facebook.
" Задължително ще има известни лица от развлекателния бизнес, които играят основна роля в пленяването на мозъците през развлечения. Точно за времето на предизборната акция народът ще бъде развличан, инцидентно да не се вглъби в сериозните въпроси и да потърси отговорност от виновниците за сривовете в ръководството и бедността.

Не инцидентно на следващия ден започват новите издания на шоу стратегии по двете водещи малките екрани, с присъединяване на лица, които продават и пазят политическата марка ГЕРБ. Една забава ще настане, до безкрайност. Майтап след подбив, анекдот след анекдот като живота.
Подмяната ще проличи и от по-големия брой на гражданската квота, тъй като явно партийните книжки на ГЕРБ към този момент са знак на принадлежност към непрестижната група на калинките, на тарикатите, на посредствените. За това, съгласно замисъла на Борисов, би трябвало незабавна инжекция от " разум, хубост и младост " с цел да мине номера за следващ път.
ГЕРБ за това ще ги разгласят в последния миг с цел да няма време за дисекция по единично и " резултатът на изненада " да държи 30 дни.
Пошло, само че в случай че мине.

И за какво да не мине, откакто индивидът с партиен билет, отказал да се деполитизира, охранявал Тодор Живков, през днешния ден продава своя антикомунизъм и има хора, които купуват неговата стока.?
Иначе да напомня, в настоящия парламент, ГЕРБ разполагат с 95 депутати. Опитайте се да назовете по име 10 от тях. Едва ли ще можете - безгласни, безидейни, анонимни натискачи на бутони, по заповед от горе.
И в този момент ГЕРБ се готвят да ви сервират следващата порция от анонимни политически еничари, които ще ви убеждават, че от тях стартира новото начало и те не могат да бъдат държани виновни за неуспехите на Борисов.
Лица чартърен, съвести чартърен. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР